back

Про спільне розширене засідання Колегії райдержадміністрації та Президії районної ради

26 грудня 2011

Сьогодні у великій залі районної ради відбулося розширене спільне засідання Колегії районної державної адміністрації та Президії районної ради.

Засідання колегії проводив голова райдержадміністрації Кудрик М.В.

У заході взяли участь начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району, члени постійних комісій районної ради, сільські та селищні голови.

Відповідно до порядку денного, на засіданні розглянуто два питання – «Про проект Програми економічного і соціального розвитку району на 2012 рік» та «Про проект середньострокової Програми соціально-економічного розвитку Чернігівського району на 2011-2015 роки «Чернігівський район – 2015». По цих питаннях доповідав заступник голови райдержадміністрації Кругол А.М.

Співдоповідачами виступили: начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Шумик М.П., начальник відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації Залозна Т.М., головний лікар КЛПЗ «Чернігівська ЦРЛ» Руденко Д.М.

Обидва питання були заслухані та обговорені, у результаті прийняте рішення зазначені проекти Програм винести на розгляд чергової сесії районної ради.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації