back

Знову про протидію корупції

03 листопада 2011

Сьогодні в малій залі районної ради проведений семінар-тренінг «Забезпечення ефективності запобігання та протидії корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування» для державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування Чернігівського району.

Семінар відкрив перший заступник голови райдержадміністрації М.М.Ганжа.

Перед присутніми виступив Меженний Сергій Олександрович, головний спеціаліст з питань запобігання та протидії корупції відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату Чернігівської облдержадміністрації, який розкрив питання соціальних передумов і сутності корупції в Україні та світового досвіду у сфері боротьби з корупцією. Крім того, він ознайомив присутніх з можливостями реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії проявам корупції.

Про систему корупційних правопорушень в Україні та особливості відповідальності за вчинення корупційних правопорушень розповіла Мужикова Наталія Михайлівна, заступник начальника юридичного відділу апарату Чернігівської облдержадміністрації.

На семінарі також була присутня начальник навчально-методичного відділу центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів – Коваленко Наталія Володимирівна.

Наприкінці тренінгу учасники отримали роздаткові матеріали щодо запобігання та протидії корупції.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації