back

Реалізація Проекту ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

10 жовтня 2011

7 жовтня 2011 року в приміщенні райдержадміністрації своє перше робоче засідання провів створений 30 вересня 2011 року Форум місцевого розвитку. Головував на засіданні голова райдержадміністрації, співголова координаційного комітету Форуму місцевого розвитку Кудрик М.В.

На нараді також були присутніми представники районних служб, управлінь і відділів райдержадміністрації, а також голови окремих територіальних громад.

У вступному слові Микола Кудрик підкреслив, що основною метою діяльності ФМР є сприяння реалізації Проекту ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», інших подібних проектів, створенню умов для реалізації принципів сталого розвитку в районі та більш активному залученню усіх верств населення, представників установ, організацій та бізнес-структур до діалогу з органами місцевої влади, виробленню прозорих та ефективних механізмів планування на місцевому рівні та залучення громадян до управління.

Заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол розповів про стан упровадження в районі проектів територіальних громад у ході реалізації Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду-2».

За круглим столом пройшло конструктивне обговорення проблемних питань щодо реалізації Проекту та поставлені конкретні завдання щодо прискорення впровадження визначених проектів.

На завершення голова райдержадміністрації Кудрик М.В. наголосив на злагоджених діях усіх служб та структурних підрозділів райдержадміністрації щодо безперешкодного впровадження Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»


За інформацією управління економіки райдержадміністрації