back

Засідання районної робочої групи з перевірки додержання законодавства у сфері державних закупівель

10 жовтня 2011

7 жовтня заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол провів засідання районної робочої групи з перевірки додержання законодавства у сфері державних закупівель, яке пройшло в формі семінару-навчання.

На розгляд районної робочої групи було винесено 2 питання, зокрема, питання щодо особливостей здійснення закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти в зв`язку зі змінами законодавства в цій сфері та питання щодо дотримання антимонопольного законодавства при здійсненні процедур закупівель за державні кошти.

В засіданні районної робочої групи взяв участь заступник начальника управління стратегії соціально-економічного розвитку головного управління економіки облдержадміністрації Саранін Олег Леонідович, який проінформував присутніх про зміни в законодавстві щодо здійснення державних закупівель та про типові порушення, які допускають розпорядники коштів при здійсненні державних закупівель.

Присутні на засідання представники комітетів з конкурсних торгів та керівники державних установ - розпорядники коштів місцевого бюджету Чернігівського району мали змогу обговорити питання, які виникають при проведенні процедур державних закупівель.

Завершуючи засідання, Кругол А.М. наголосив на необхідності якісного та своєчасного проведення процедур закупівель для забезпечення безперебійного функціонування бюджетних закладів та установ Чернігівського району у 2012 році та звернувся до членів робочої групи для надання конкретних пропозицій щодо недопущення порушень законодавства при здійсненні державних закупівель для подальшого їх включення в план дій робочої групи.


За інформацією управління економіки райдержадміністрації