back

Засідання районної координаційної ради з питань соціального супроводу сімей та осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах

13 березня 2012

12 березня ц.р. в малій залі райдержадміністрації відбулося засідання районної координаційної ради з питань соціального супроводу сімей та осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах під головуванням заступника голови райдержадміністрації, голови комісії Анатолія Кругола. У засіданні взяли участь начальник відділу у справах сім`ї, молоді та спорту Олександр Чаус, директор районного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Алла Кот, начальник служби у справах дітей Анатолій Усик та заступник начальника відділу освіти Станіслав Савченко. Також запрошені були на зустріч спеціалісти центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, керівники філій.

На порядку денному розглянуті питання про хід соціального супроводу сімей та осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах, справи сімей та осіб щодо завершення соціального супроводу, про охоплення сімей та осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах соціальним супроводом. За результатами засідання дані відповідні доручення.

Після засідання відбулася нарада у районному центрі соціальних служб сім`ї, дітей та молоді, під час якої директор Центру Алла Кот вручила дипломи спеціалістам центру, переможцям обласних конкурсів, а саме: за участь в обласному фотоконкурсі "Два полюси дитинства" нагороджена провідний спеціаліст відділу соціальної роботи ЧРЦСССДМ Лілія Миколаївна Черевко; за участь в обласному конкурсі волонтерів 2011 року нагороджена волонтер ЧРЦСССДМ Лариса Євгенівна Лобакіна ; за зайняте ІІІ місце в обласному конкурсі на кращого соціального працівника центрів соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провідний спеціаліст відділу соціальної роботи ЧРЦСССДМ Світлана Василівна Пономаренко та провідний спеціаліст відділу соціальної роботи ЧРЦСССДМ Лариса Сергіївна Степанченко, яка зайняла ІІІ місце в обласному конкурсі соціальної реклами.

За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадкістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації