back

Відбулося засідання робочої групи з питань надання житлових субсидій

21 вересня 2011

21 вересня у райдержадміністрації відбулося засідання робочої групи (штабу) з питань надання житлових субсидій, яке провів заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол.

Начальник управлянні праці та соціального захисту населення райдержадміністрації –заступник голови робочої групи (штабу) Валентина Лугова ознайомила присутніх зі станом призначення субсидій готівкою та відшкодуванням витрат на придбання твердого палива та скрапленого газу.

Про співпрацю управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації з районним центром зайнятості розповів його директор В.К.Шевченко.

Заступник начальника відділу грошових виплат та компенсацій управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Раїса Багатюк ознайомила учасників засідання зі змінами в законодавстві з питань призначення субсидій на ЖКП, тверде паливо та скраплений газ.

На завершення засідання робочої групи (штабу) з питань надання житлових субсидій заступник голови райдержадміністрації – голова робочої групи (штабу) Анатолій Кругол окреслив завдання органам виконавчої влади, місцевого самоврядування , підприємствам – надавачам житлово-комунальних послуг щодо призначення у 2011 році субсидій на ЖКП та субсидій готівкою для відшкодування витрат на придбання твердого палива та скрапленого газу за спрощеним механізмом.

За результатами засідання робочої групи (штабу) були прийняті відповідні рішення.


За інформацією управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації