back

Підсумки оздоровлення дітей влітку 2011 року

30 вересня 2011

Завершилась оздоровча кампанія 2011 року, яка проводилась на підставі Закону “Про оздоровлення та відпочинок дітей”.

Підводячи підсумки оздоровлення дітей треба відмітити, що за літній період 2011 року поліпшило здоров`я та відпочило в дитячих оздоровчих закладах 336 дітей шкільного віку Чернігівського, Ріпкинського та Куликівського районів. На ці цілі використано коштів Фонду 208,1 тис.грн, в тому числі : по Чернігівському району 182 дітей (115,2 тис.грн.)

Влітку цього року діти відпочивали не тільки в дитячих закладах, які користувались попитом в минулих роках, а саме: “Юний хімік” (смт.Седнів), “Деснянка” (С.Дівиця), “Електронік” (с.Снов`янка), “Остреч” (м.Мена). Завдяки гарному відпочинку, дуже сподобалось дітям в Дитячому закладі оздоровлення та відпочинку “Сузір`я” Коропського району, де діти Чернігівського району відпочивали вперше, та у дитячому закладі оздоровлення “Супутник”, який розташований між Євпаторією та Чорноморським на березі заливу Чорного моря. В цих таборах оздоровилась найбільша кількість дітей Чернігівського району (87дітей).

Дуже хочеться подякувати голові Роїщенської сільської ради Лєпі Олександру Миколайовичу разом з ЧЕРНІГІВСЬКОЮ ХРИСТИЯНСЬКОЮ МІСІЄЮ "МИЛОСЕРДЯ ТА ДУХОВНЕ ВІДРОДЖЕННЯ” за спонсорську допомогу та організацію оздоровлення дітей в Заміському оздоровчому комплексі “Відкриті двері”, який знаходиться в с.Новий Білоус, урочище Подусівка.

Також хочеться відмітити позитивну роботу керівників та голів комісій із соціального страхування з проведення роботи по оздоровленню дітей: ДП "ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ЛІСГОСП", ДПДГ "ЧЕРНІГІВСЬКЕ" НААН (Ягідне), ТОВ "ЧЕРНІГІВСЬКА ІНДУСТРІАЛЬНА МОЛОЧНА КОМПАНІЯ", СТОВ "УКРАЇНА" (Довжик), ПАТ "ЧЕРНІГІВСЬКЕ ПЛЕМПІДПРИЄМСТВО", ТОВ "АВАНГАРД ІМ.СКАЧКА І.І.", ВАТ "ЧЕРНІГІВРИБГОСП", СВК "ПОЛІССЯ.

І на останок хочеться звернутись до всіх керівників підприємств, організацій та установ: зима промайне дуже швидко, потім коротка весна та знову настане довгоочікуване літо. Будь ласка, зробіть все можливе, щоб наступного 2012 року ми з вами оздоровили ще більше дітей: на природі, подалі від міського галасу та несприятливої екологічної ситуації. Адже діти - це наше майбутнє.


За інформацією Чернігівської міжрайонної виконавчої дирекції ФСС з ТВП