back

У районі привітали бібліотекарів з Всеукраїнським днем бібліотек

30 вересня 2011

Сьогодні в малій залі районної ради з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек відбулася зустріч голови райдержадміністрації М.В.Кудрика з бібліотечними правниками району.

У заході також взяли участь голова районної ради М.Б.Литвин, заступники голови райдержадміністрації, представники обласної бібліотеки ім.В.Короленка, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації.

«Відзначення цього свята свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно, про визнання тієї великої ролі, яку відіграє в державі така поважна інституція, як бібліотека. Звичайно, в сучасному світі з`явилося багато нових засобів зберігання інформації, проте книга була й залишається найкращим інструментом передачі знань, мудрості, які тисячоліттями накопичувало людство», - зазначив у своєму вітальному слові Микола Кудрик.

Керівник району привітав бібліотекарів району зі святом і побажав їм здоров`я, щастя та творчих успіхів у їх благородній справі.

Зі словами вітання до бібліотечних працівників звернувся і голова районної ради Михайло Литвин. Привітали бібліотекарів і начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Володимир Буланенко, директор централізованої бібліотечної системи району Вікторія Пирковська та начальник відділу освіти райдержадміністрації Лідія Гаєвська. Поздоровила колег зі святом завідувач Хмільницької бібліотеки-філії Галина Якименко.

З нагоди професійного свята кращі бібліотечні працівники району були нагороджені Грамотами Міністерства культури і мистецтв України, спільними Грамотами та Подяками райдержадміністрації та районної ради, а також спільними Грамотами та Подяками відділу культури і туризму райдержадміністрації та профспілкового комітету працівників культури району.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації