back

Проведено засідання робочої групи з питань надання житлових субсидій

13 вересня 2011

12 вересня в райдержадміністрації відбулося засідання робочої групи з питань призначення субсидій на тверде паливо та скраплений газ, яке провів заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол. У засіданні робочої групи взяли участь заступник голови робочої групи (штабу)- начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Лугова В.М., секретар робочої групи (штабу) – Багатюк Р.Л., члени робочої групи (штабу), директор районного центру зайнятості Шевченко В.К.

Про стан призначення субсидій готівкою для відшкодування витрат на придбання твердого палива та скрапленого газу учасникам засідання доповіла начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації В.М.Лугова.

Директор районного центру зайнятості В.К.Шевченко розповів про співпрацю управління праці та соціального захисту населення Чернігівської райдержадміністрації із районним центром зайнятості.

У свою чергу заступник начальника відділу грошових виплат та компенсацій управління праці та соціального захисту населення Чернігівської райдержадміністрації Р.Л.Багатюк ознайомила присутніх зі змінами в законодавстві з питань призначення субсидій на ЖКП, тверде паливо та скраплений газ.

Підвів підсумки засідання комісії заступник голови райдержадміністрації А.М.Кругол, який визначив завдання органам виконавчої влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам - надавачам житлово-комунальних послуг щодо призначення у 2011 році субсидій на ЖКП та субсидій готівкою для відшкодування витрат на придбання твердого палива та скрапленого газу за спрощеним механізмом .


За інформацією управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації