back

«Віват, інтелект!»

09 вересня 2011

8 вересня відбувся районний етап інтелектуального конкурсу «Віват, інтелект!», який проведено відділом освіти райдержадміністрації. Метою такого заходу є популяризація інтелектуальних ігор як засобу виховання і організації дозвілля школярів, формування інтелектуальної еліти району, виховання всебічно розвиненої особистості, підтримки обдарованих дітей, підвищення ефективності роботи творчих педагогів.

У конкурсі взяли участь школярі із 5 навчальних закладів району: Киїнської, Рад.Слобідської та Старобілоуської ЗОШ І-ІІІ ст., Гончарівської, М.-Коцюбинської гімназій. Інтелектуали демонстрували свою обізнаність не лише в різних галузях економіки, науки, техніки, але й з історії рідного краю.

Аналіз проведення конкурсу дає змогу зробити висновок, що він сприяє розширенню кругозору, поглибленню знань учнів у різних сферах науки, техніки, культури, підвищенню загальної ерудиції учнів, розвитку уваги, спостережливості, пам`яті, аналітичного та логічного мислення, комунікативних, організаторських, пізнавальних та творчих здібностей.

Переможцем районного етапу конкурсу стала команда «Олімп» М.Коцюбинської гімназії (заступник директора з виховної роботи, педагог-тренер Шпак М.М.), яка і буде представляти наш район у обласному Чемпіонаті 15 жовтня.


Методист РМК відділу освіти О.І.Маятіна