back

Щоб 1 жовтня гідно відзначити День району...

20 вересня 2011

19 вересня 2011 р. за головуванням голови райдержадміністрації М.В.Кудрика відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення Дня Чернігівського району в рамках Всеукраїнського свята «Седнівська осінь».

Заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол ознайомив оргкомітет з планом проведення заходу, зупинився на основних організаційних моментах.

Головний архітектор району Олександр Дмитрюк показав присутнім схему розміщення виставкових комплексів, торгівельних точок на місці, де проходитиме захід.

Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Володимир Буланенко розповів про художньо-естетичне оформлення виставкових комплексів територіальних громад, їх представлення, а також зупинився на концертній програмі свята.

На засіданні також обговорювалося питання благоустрою селища Седнів та безпосередньої території, проходитиме свято, йшлося і про підготовку постаменту для встановлення пам`ятника українському письменнику, уродженцю Чернігівського району А.Казці.

За результатами засідання голова райдержадміністрації М.В.Кудрик дав відповідні доручення.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації