back

Податківці взяли участь у «Дні знань»

05 вересня 2011

Загальновідомо, що 1 вересня – День знань. Це чудове свято, яким розпочинається новий навчальний рік, єднає усі покоління, бо складну й тернисту дорогу пізнання ми проходимо впродовж усього життя.

З метою формування високої податкової культури молоді податківці щороку приймають участь у проведенні Дня знань. Такі заходи проводяться для виховання майбутніх платників податків та розуміння ними ролі державної податкової служби в житті держави та суспільства.

1 вересня 2011 року не стало виключенням. Саме цього дня начальник Чернігівської міжрайонної державної податкової інспекції Володимир Яковенко відвідав Рудківську загальноосвітню школу І–ІІ ступеня. На святі податківець привітав школярів та педагогів, розповів про діяльність державної податкової служби в цілому та безпосередньо Чернігівської МДПІ, нагадав про конкурс «Податки очима дітей», подарував від колективу інспекції подарунки.

У всі часи освічена людина користувалася повагою. Щоб стати освіченим, необхідно здобувати знання та навчатися, адже навчання – це прихований скарб. Саме в школі формується світогляд на навколишній світ. Тому дуже доречним є інформування про діяльність податкової служби школярів, щоб у майбутньому вони стали сумлінними платниками податків.


Вікторія Самоненко, завідувач сектору масово-роз`яснювальної роботи та звернень громадян Чернігівської МДПІ