back

«Чисте небо і стигле жито – символ України»

23 серпня 2011

23 серпня з нагоди Дня Державного Прапора та 20-ї річниці Незалежності України біля будівлі районної ради відбулася урочиста церемонії підняття Державного Прапора України та вручення паспортів громадянина України за участю голови облдержадміністрації Володимира Хоменка та голови обласної ради Анатолія Мельника, народних депутатів України Сергія Андроса та Григорія Маньковського, Чернігівського міського голови Олександра Соколова, голови райдержадміністрації Миколи Кудрика та голови районної ради Михайла Литвина, ветеранів війни та праці, представників громадськості міста, області і району зокрема. У заході також взяли участь делегації з територіальних громад, підприємств, установ та організацій району, управлінь та відділів райдержадміністрації.

За доброю традицією під час урочистостей до Дня Незалежності вручають паспорти громадянина України 16-ти річним юнакам та дівчатам. Цьогоріч таких молодих людей 30, серед яких 11 – з Чернігівського району.

Гості свята також мали змогу почути Державний Гімн України у виконанні хору ім. Бортнянського, побачити стройовий марш військових Чернігівського гарнізону та феєрверк із запущених у небо жовтих і синіх кульок. Завершив урочистості автопробіг вулицями міста під державними прапорами.

Також цього дня делегація Чернігівського району взяла участь в урочистих заходах у Палаці України міста Києва.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ