back

Погашення заборгованості з виплати заробітної плати – пріоритетне питання сьогодення

04 липня 2011

30 червня в Чернігівській районній державній адміністрації проводила своє чергове 5 засідання тимчасова комісія з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Головував на комісії Анатолій Кругол – заступник голови райдержадміністрації, заступник голови комісії.

На засідання комісії були запрошені керівники 3 підприємств- боржників:

- філії «Смолинський торфозавод» (директор Давидов І.М.);

- СТОВ «Криниця» (директор Федорок В.К.);

- ТОВ «Агрофірма Іванівська» (директор Сакир О.І.).

У вступному слові головуючий зазначив, що завдяки своєчасним і злагодженим діям структурних підрозділів райдержадміністрації та керівників підприємств-боржників вдалося зупинити подальше зростання заборгованості з заробітної плати та інших соціальних виплат.

З метою підтримки основного боржника по виплаті заробітної плати -філії «Смолинторф», райдержадміністрацією було проведено тендер на закупівлю для закладів освіти району 1100 т торфу на загальну суму 653,4 тис.грн., з яких 452,4 т на суму 348,9 тис.грн. вже проплачено і завезено у 16 навчальних закладів.

На засіданні комісії були заслухані звіти керівників підприємств- боржників та наголошено на важливості питання погашення боргів по заробітній платі і відповідальності посадових осіб за неналежне відношення до цього питання.


За інформацією управління економіки райдержадміністрації