back

Подарунки з нагоди 20-ї річниці Незалежності України

25 серпня 2011

У рамках відзначення 20-ї річниці незалежності України 24 серпня за участю народного депутата України Михайла Чечетова, депутата обласної ради Анатолія Заліського, голови райдержадміністрації Миколи Кудрика, голови районної ради Михайла Литвина відбулось урочисте відкриття шкільної їдальні в с. Новий Білоус, 6-ти квартирного житлового будинку в с. Ст.Білоус та дитячого навчального закладу в с.Андріївка.

Розпочався день з відкриття Новобілоуської шкільної їдальні на 50 місць, де дітки будуть харчуватись у дві зміни. Загалом для ремонту та закупівлі обладнання для їдальні залучено близько 200 тис. грн.

Не менш важливою подією стало відкриття дитячого садочка "Янголятко" в с. Андріївка, який відвідуватиме 18 дітей. За рахунок спонсорських коштів, а саме: Міжнародного дитячого фонду, депутата обласної ради Анатолія Заліського, придбано будівельні матеріали, постільну білизну та іграшки.

Також цього дня в с. Старий Білоус гості урочисто відкрили 6-ти квартирний житловий будинок, який реконструйовано з недобудованої житлової площі дочірнім підприємством «УкрСіверБуд» ЗАТ «ДСК». На даний час продано вже 5 квартир, а одна залишається до вільного продажу.

Народний депутат України Михайло Чечетов у святковий день подарував дитячому дошкільному закладу кінотеатр, а Новобілоуській шкільній їдальні - набор посуду.


За інформацією відділу освіти

Адреса: 14035, м. Чернігів, вул.Шевченка, 48

Телефон/факс: (0462) 67-66-02

Адреса електронної пошти: [email protected]

Технічна підтримка[email protected]