back

Оздоровлення дітей шкільного віку триває

30 червня 2011

Чернігівська міжрайонна виконавча дирекція Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності продовжує приймати заявки від підприємств, установ та організацій на оздоровлення дітей шкільного віку з частковою доплатою Фонду.

Дирекцією формуються групи до дитячого табору «Спутнік», який розташований на західному березі Криму Чорноморського району с. Медведево (між Чорноморським та Евпаторією).

Бажаючим відпочити та оздоровитись неподалік від дому пропонуємо заклади, які вже багато років користуються популярністю серед дітей завдяки хорошому відпочинку, а саме: “Десна” (с.Ладинка), “Деснянка” (Куликівський район), “Юний хімік” (смт.Седнів), “Електронік” (с.Снов”янка), “Казковий” і “Остреч” (м.Мена).

Також нагадуємо, що особи, які відповідно до закону отримують допомогу по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку є застрахованими і мають право на оздоровлення дітей шкільного віку. У разі виявлення бажання оздоровити свою дитину, таким особам потрібно звернутись за місцем роботи з послідуючим поданням заявки до дирекції.

З питань оздоровлення дітей звертатись у Чернігівську міжрайонну виконавчу дирекцію за телефонами: 3-27-79, 671-089.


Н.М.Федько, директор фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності