back

Відбувся семінар-нарада з сільськими та селищними головами району

17 серпня 2011

Сьогодні в великому залі райдержадміністрації відбувся семінар-нарада з сільськими та селищними головами, яку провів голова районної державної адміністрації Кудрик М.В. У нараді також взяли участь заступник голови районної ради С.І.Куйбіда, заступники голови райдержадміністрації, координатор проекту МРГ в Чернігівській області В.Г.Сила, працівники апарату, відділів та управлінь райдержадміністрації, керівники установ та організацій району.

На нараді розглядалися питання щодо підготовку та проведення в районі заходів з нагоди відзначення Дня Державного Прапора та 20-ої річниці Незалежності України; про відбір територіальних громад Чернігівського району для участі в конкурсі ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду», про правила внесення інформації до Спадкового реєстру та стягнення плати за користування спадковим реєстром.

На нараді перед присутніми також виступив представник військкомату щодо проведення осіннього призову, начальник відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації Т.М. Залозна, яка підняла питання забезпечення сільського населення, установ та організацій, які знаходяться на території сільських та селищних рад, зокрема шкіл та дитячих садочків, якісною питною водою; головний архітектор району О.І.Дмитрюк підняв питання проведення благоустрою у населених пунктах району до Дня Незалежності України, а також директор філії «Смолинторф» І.М. Давидов - щодо можливості придбання для бюджетних установ та організацій, закладів культури, ФАПів, соціальнонезахищеної категорії сільського населення торфобрикету на Смолинському торфобрикетному заводі.

Підсумки семінару-наради підвів голова райдержадміністрації Кудрик М.В.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації