back

У районі відзначили День Державної служби

24 червня 2011

23 червня у великому залі райдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня Державної служби, участь у них взяли державні службовці Чернігівського району, серед яких – і досвідчені керівники, і молоді фахівці, яких об`єднує спільна справа – служіння народу України, державі та рідному Чернігівському району, а також державний службовець найвищої першої категорії, депутат Верховної Ради України, радник Президента України Михайло Васильович Чечетов.

У своєму вітальному слові Михайло Чечетов наголосив на значній ролі керівництва району та його команди щодо позитивних змін в соціально-економічному житті району. Він побажав усім державним службовцям району щастя, здоров`я та професійних звершень в ім`я рідної держави. Крім того народний депутат України вручив цінні подарунки райдержадміністрації та держслужбовцям району.

Звертаючись до державних службовців району, голова райдержадміністрації М.В.Кудрик підкреслив: «Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі, адже державна служба є реальним провідником ідей державності, від її якості значною мірою залежить майбутнє країни та нашого рідного Чернігівського району». Особливі слова вдячності керівник району висловив ветеранам державної служби, які були присутні на святі. Микола Васильович побажав своїм колегам міцного здоров`я, невичерпної енергії, витримки і терпіння, які так необхідні у роботі державним службовцям. «Нехай кожен день вашого життя буде щасливим і радісним, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов`язку – служіння народу України», - наголосив голова райдержадміністрації.

Державних службовців Чернігівського району також привітали голова районної ради Михайло Литвин, депутат обласної ради Віктор Лазар, генеральний директор обласного академічного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка Сергій Линник, головний лікар ЦРЛ Дмитро Руденко, начальник управління агропромислового розвитку Мирон Шумик. Від ветеранів державної служби перед присутніми виступила Людмила Володимирівни Драчко, яка понад 30 років віддала служінню рідному Чернігівському району, а від імені представників місцевого самоврядування зв словами вітання до державних службовців району звернулися Шестовицький сільський голова Валентина Тимофіївна Заліська, Серединський сільський голова Ольга Борисівна Фалька та Ладинський сільський голова Олена Володимирівна Хоменко.

З нагоди професійного свята - Дня державної служби, кращі державні службовці району були відзначені Грамотами та Подяками обласної державної адміністрації та обласної ради, райдержадміністрації та районної ради.

Урочистості заходу додали концертні номери, які підготували для своїх колег працівники райдержадміністрації та учасники художньої самодіяльності районного Будинку культури.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ