back

1 вересня – День знань

01 вересня 2011

Сьогодні 52 навчальних заклади району відкрили свої двері хлопчикам та дівчаткам сіл та селищ району, для 365 з них перший дзвоник пролунав уперше.

У День знань голова райдержадміністрації Микола Кудрик побував на святі першого дзвоника у Ведильцівській ЗОШ. Він висловив слова вдячності керівництву школи та вчителям, які діляться своїми знаннями і життєвим досвідом зі школярами, виховуючи справжніх патріотів держави, ім`я якій - Україна.

Керівник району також привітав батьків та дітей з новим навчальним роком та побажав здоров`я, терпіння, мудрості та родинної злагоди. У подарунок від М.В.Кудрика Ведильцівська школа отримала мотокосу.

Цього дня голова районної ради М.Б.Литвин разом з головою обласної ради А. І. Мельником з Днем знань привітали учнів Іванівської школи. У подарунок від гостей свята педагогічний та учнівський колектив школи отримав набір м`ячів та карооке.

До дітей Снов`янської школи завітав на свято депутат обласної ради В.Л.Лазар. Він привітав зі святом учителів, учнів та батьків, а першокласники отримали від Віктора Леонідовича подарункові набори.

Хочеться зазначити, що 1 вересня керівники установ та організацій району, депутати районної ради теплими словами та подарунками привітали усіх дітей району зі святом, довівши, що всі ми родом з дитинства.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації