back

Нарада по питанню кризового стану та перспективах розвитку філії "Смолинський торфозавод" ДП "Чернігівторф"

23 червня 2011

Днями голова райдержадміністрації Кудрик М.В. провів нараду по питанню функціонування філії "Смолинський торфозавод" ДП "Чернігівторф".

В нараді взяли участь заступник голови райдержадміністрації Кругол А.М., в.о. директора "Чернігівторф" Бубон В.С., новопризначений директор філії "Смолинський торфозавод" Давидов І.М. та Смолинський сільський голова Білик О.П.

Зі вступним словом до присутніх звернувся голова райдержадміністрації М.В.Кудрик, який зазначив, що на сьогоднішній день питанню погашення заборгованості із заробітної плати та по внесках до Пенсійного фонду приділяється значна увага. Також було відмічено, що питання перспективи функціонування підприємства, за яким стоїть не один десяток мешканців с. Смолин не може не хвилювати. Саме тому основне завдання новопризначеного керівника виправити ситуацію, що склалася на підприємстві.

Керівник філії розповів присутнім про проблемні питання та перспективи розвитку підприємства. На сьогоднішній день підприємство займається лише виробництвом торфобрикету, в перспективі планується:

-

максимальне завантаження виробничих потужностей;

-

поступова модернізація основних засобів;

-

розширення асортименту продукції (зокрема виробництво рідких гумінових добрив).

Заступник голови райдержадміністрації А.М.Кругол наголосив на необхідності налагодження тісної співпраці з сільськими радами, бюджетними установами та суб`єктами господарювання району.

В заключному слові голова райдержадміністрації відмітив, що райдержадміністрація покладає великі надії на новопризначеного керівника філії. Результати роботи підприємства в найближчий час стануть "лакмусовим папірцем" оцінки роботи нового керівника. При цьому райдержадміністрація, в межах чинного законодавства, надаватиме необхідну підтримку для виходу підприємства з кризової ситуації.


За інформацією управління економіки райдержадміністрації