back

Із розширеної наради райдержадміністрації

01 серпня 2011

Сьогодні в малій залі районної ради відбулася розширена нарада за участю заступників голови райдержадміністрації та районної ради, начальників управлінь та відділів райдержадміністрації, керівників установ та організацій району, яку провів перший заступник голови райдержадміністрації М.М.Ганжа.

На нараді розглядалося питання щодо розв`язання соціально-економічних проблем району за підсумками липня поточного року.

М.М.Ганжа ознайомив учасників наради з ходом жнивної кампанії, підготовкою бюджетних закладів до роботи в осінньо-зимовий період 2011-2012, зокрема зупинився на необхідності запровадження енергозберігаючих технологій, підготовці закладів освіти до нового навчального року (забезпечення паливом, водопостачанням тощо), благоустрою населених пунктів та прилеглих до них територій. Він наголосив на своєчасності виплати заробітної плати, яке знаходиться на постійному контролі у голови облдержадміністрації В.М.Хоменка. Оскільки 2011 рік – рік відзначення 20-ої річниці Незалежності нашої держави, то Микола Миколайович розповів про основні заходи святкування Дня Незалежності та Дня Державного Прапора України в районі.

Начальник управління агропромислового розвитку М.П.Шумик розповів про збір ранніх зернових та про стан у тваринницькій галузі.

Про стан підготовки до роботи в осінньо-зимовий період доповіли начальник відділу культури і туризму В.Є.Буланенко, заступник начальник відділу освіти С.В.Савченко.

Також на нараді розглядалися питання стану пожежної безпеки, своєчасність ліквідації аварій по знеструмленню населених пунктів у зв`язку з погодними умовами тощо.

За результатами наради перший заступник голови райдержадміністрації М.М.Ганжа дав відповідні доручення.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації