back

У районі відзначили День підприємця

05 вересня 2011

З нагоди Дня підприємця 2 вересня в райдержадміністрації відбулася зустріч керівництва району з суб`єктами малого підприємництва Чернігівського району, участь у якій взяв народний депутат України, радник Президента України М.В.Чечетов.

Звертаючись до учасників заходу, голова райдержадміністрації Микола Кудрик зауважив, що на даний час економіка району, як і держави в цілому розбудовується саме завдяки ініціативним громадянам, які розвивають власний бізнес, створюють додаткові робочі місця, забезпечують сільське населення товарами першої необхідності. Він подякував керівникам підприємств району за їхню нелегку роботу, висловив сподівання на подальшу співпрацю і порозуміння і як керівник району пообіцяв надавати підтримку у вирішенні поточних проблем.

Микола Васильович побажав керівникам підприємств району витримки, оптимізму та успіхів у праці.

За сумлінну працю, високу професійну майстерність та з нагоди професійного свята – Дня підприємця голова райдержадміністрації М.В.Кудрик та голова районної ради М.Б.Литвин вручили спільні Грамоти та Подяки райдержадміністрації та районної ради кращим підприємцям району: фізичним особам-підприємцям Карпачову Сергію Олексійовичу, Кияшко Оксані Володимирівні, Поповичу Вадиму Юрійовичу, Телень Наталії Петрівні та Граб Аллі Василівні, директору товариства з обмеженою відповідальністю “Тантал МТС” Могильному Миколі Федоровичу та директору товариства з обмеженою відповідальністю Чернігівська багетна фабрика “Мистецтво” Новик Ірині Анатоліївні.

Зі словами вітання до підприємців району також звернувся народний депутат України Михайло Чечетов. Він привітав присутніх зі святом, а також вручив Подяки та цінні подарунки директору ТОВ «Брус Майстер» Баску Віктору Сергійовичу та голові ФГ «Напорівське» Ткачену Григорію Михайловичу.

Після урочистої частини учасники зустрічі взяли участь у відкритті при райдержадміністрації Центру з видачі документів дозвільного характеру.

Цього ж дня керівники району та М.В.Чечетов познайомилися з роботою підприємств району, а саме: ТОВ «Брус Майстер» (керівник Баско Віктор Сергійович), яке займається виробництвом будівельних матеріалів та будівництвом будинків, котеджів, альтанок, лазень з оциліндрованого та клеєного брусу; ТОВ «Екобіопром» (керівник Обабко Олександр Олексійович) - займається виробництвом альтернативних видів палива; та ТОВ «Тантал МТС» (керівник Могильний Микола Федорович) - підприємство займається виробництвом меблів під торгівельною маркою «Вінтаж».


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації

Фото Володимира Лисенка