back

Свято у Гончарівському від “Народної армії” та військових музик

21 червня 2011

Центральний друкований орган Міністерства оборони України газета “Народна армія” спільно з Військово-музичним центром сухопутних військ Збройних Сил України провели виїзну редакцію під назвою “Уікенд з Народною армією”, який відбувся у селищі Гончарівське на Чернігівщині.

– Спеціально до 20-ї річниці незалежності України – повідомив головний редактор газети “Народна армія” полковник Володимир Вирва, – колектив центрального друкованого органу Міністерства оборони України започаткував виїзні редакції у віддалених гарнізонах. Дебютний “уікенд” ми провели на Чернігівщині. Далі поїдемо на Дніпропетровщину, Львівщину та інші гарнізони Збройних Сил України.

– Мета такого заходу, – розповів начальник Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України у місті Чернігові підполковник Валентин Буряченко, – це популяризація військової газети у військах, серед цивільного населення, а також вивчення соціальних проблем, які існують у військових містечках нашої держави.

Під час уікенду мешканцям Гончарівського організатори також запропонували заповнити спеціальну анкету від “Народної армії”. В ній потрібно було зазначити одну з головних проблем у військовому містечку, яка потребує першочергового вирішення. Крім того кожен бажаючий мав змогу звернутися зі своїм запитанням через анкету до керівництва оборонного відомства.

Концертна частина “Уікенд” проходила під музичний супровід артистів Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України. Вони розважали численну публіку цікавими конкурсами та вікторинами. Зокрема – розіграли піврічну передплату на газету “Народна армія”, книги чернігівського журналіста Сергія Дзюби “Життя між кулями”, наручний годинник з символікою газети “Народна армія” та головний приз – мобільний телефон. Всі подарунки вручали полковник Володимир Вирва, підполковник Валентин Буряченко.

– Я вважаю, – поділився враженнями селищний голова Гончарівського Віталій Рудник, – що такий захід має велике значення для військового містечка. Він неабияк згуртував мешканців, дав їм змогу активно відпочити, побувати на грандіозному концерті.

– Найголовніше, це те, що жителі Гончарівського змогли поділитися з “народноармійцями” тими проблемами, які їх нині найбільше хвилюють. Відбувся живий діалог у формі своєрідного шоу, який запропонували організатори. І правильно зробили. Адже газета має бути ближчою до людей, – підсумував свято у Гончарівському командир 1-ї окремої танкової бригади полковник Андрій Грицьков.


Джерело: За інформацією Регіонального медіа-центру МО України у м. Чернігові