back

Завершилася Спартакіада державних службовців 2011 року

20 червня 2011

18-19 червня на стадіоні державного підприємства “Олімпійський навчально-спортивний центр “Чернігів” (ім. Ю.О. Гагаріна) було проведено ХІ-ту літню обласну галузеву Спартакіаду 2011 року серед державних службовців обласної, районних адміністрацій та працівників органів місцевого самоврядування Чернігівщини.

Традиційно церемонія її відкриття співпала з початком “Олімпійського дня” на Чернігівщині, тому окрім участі в Спартакіаді представники 26-ти команд районів та міст області мали змогу приєднатися і до олімпійського руху, взявши участь в символічному легкоатлетичному забігу.

На церемонії відкриття учасників привітав заступник голови облдержадміністрації Тканко В.М., який побажав всім командам яскравих перемог та красивої боротьби.

Після забігу “Олімпійського дня” команди почали боротьбу в усіх шести видах програми Спартакіади. Завершивши перший день увечері, вранці наступного дня учасники знову ринулися в бій. І ось довгоочикувана мить оголошення переможців.


Переможцями у видах програми Спартакіади стали:


ШАХИ

1. Ріпкинський район;

2. Чернігівський район;

3. Ічнянський район.


ШАШКИ

1. Бобровицький район;

2. Талалаїівський район;

3. Сосницький район.


НАСТІЛЬНИЙ ТЕНІС

1. Щорський район;

2. Бобровицький район;

3. Ріпкинський район.


ФУТЗАЛ

2. Куликівський район;

3. Чернігівський район.


ВОЛЕЙБОЛ

1. Облдержадміністрація;

2. Новгород-Сіверський район;

3. Бобровицький район.


ПЕРЕТЯГУВАННЯ КАНАТУ

1. Сосницький район;

2. Срібнянський район;

.

3. Варвинський район.


На церемонії закриття всі переможці та призери індивідуальних та командних змагань отримали від організаторів кубки, медалі та подарунки.

Всі з нетерпінням чекали на оголошення переможців загального заліку. Отже, третє загальнокомандне місце посіла збірна Бобровицького району, другими стали представники Ріпкинського району. Ну а переможницею цьогорічної Спартакіади виявилася команда Новгород-Сіверського району, яка і отримала перехідний кубок переможця літньої Спартакіади державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування.


http://noc-cn.org/news/zavershilasja_spartakiada_derzhavnikh_sluzhbovciv_2011_roku/2011-06-20-226

Джерело: Національний олімпійський комітет України, Чернігівський обласний осередок