back

Вивчаємо законодавство України!

20 липня 2011

Сьогодні у великому залі районної ради за головуванням голови районної ради М.Б.Литвина відбувся спільний семінар-навчання сільських, селищних голів, працівників апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації та виконавчого апарату районної ради.

На порядок денний для розгляду було винесено шість питань, зокрема:

1.Про нове антикорупційне законодавство України.

2.Про Закон України «Про доступ до публічної інформації».

3.Про благоустрій населених пунктів району.

4.Про проекти Програм: інвестиційного розвитку на 2011-2015 рр. та середньострокової програми соціально-економічного розвитку на 2011-2015 рр. Про виконання доручення І-го заступника голови райдержадміністрації від 18 липня 2011 року №02-07/29.

5.Вимоги до ведення військового обліку в сільських, селищних радах.

6.Умови проходження військової служби за контрактом у Збройних Силах України.

Перед присутніми по вище зазначеним питанням виступили (відповідно): Межений С.О. – головний спеціаліст з питань запобігання та протидії корупції відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації, Кудрик І.В. – керуючий справами апарату районної ради, Залозна Т.М. – начальник відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації, Василець А.І. – начальник управління економіки райдержадміністрації, Москаль С.В.- заступник військового комісара Чернігівського об`єднаного міського військкомату, Шевченко .О.В. – спеціаліст мобілізаційного відділу Чернігівського ОМВК, Стеченко С.М. – інструктор 156-ого Територіального центру комплектування військовослужбовцями за контрактом.

У обговоренні питань, особливо тих, що стосувалися нового антикорупційного законодавства України та Закону України «Про доступ до публічної інформації», активну участь взяли сільські та селищні голови.


За інформацією відділу організаційно-кадрової роботи райдержадміністрації