back

Засідання міжвідомчої комісії з питань оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2011 року

10 червня 2011

Сьогодні в малому залі районної ради відбулось засідання міжвідомчої комісії з питань оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2011 року, яке проводив заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол.

З інформацією по питанню щодо показників оздоровчої кампанії 2011 року перед присутніми виступив начальник відділу у справах сім`ї, молоді та спорту Олександр Чаус. За його повідомленням, в районі функціонує 27 таборів денного перебування на базах загальноосвітніх навчальних закладів району, 3 оздоровчі заклади «Десна», «Зміна» та «Електронік», а з 14 червня поточного року розпочне свою роботу «Юний хімік» та з 1 липня «Відкриті двері» в с. Новий Білоус.

Впродовж засідання члени комісії обговорювали існуючі проблеми, а також пропозиції по їх вирішенню. Так про роботу пришкільних таборів та оздоровчих закладів, що розташовані на території району та є в компетенції районної санепідемстанції, розповів Микола Турчин, головний державний санітарний лікар. Щодо показників оздоровлення дітей, що потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи повідомила заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Любов Трохименко.

Крім того, йшла мова про забезпечення стовідсоткового використання коштів Фонду на оздоровлення 148 дітей та виконання планових показників оздоровлення дітей Центральною районною лікарнею.

Підсумки засідання підвів заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол, який зауважив на необхідності звертати увагу на змістовність дозвілля дітей під час відпочинку в літніх таборах та закликав всіх до спільної роботи.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ