back

В районі триває підготовка до проведення Міжнародного фестивалю «Дружба-2011»

10 червня 2011

10 червня під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Анатолія Кругола відбулося засідання координаційної ради з питань молодіжної політики при Чернігівській райдержадміністрації щодо підготовки та проведення Міжнародного фестивалю «Дружба-2011».

Відкриваючи захід, заступник голови райдержадміністрації зазначив, що сьогодні в районі продовжується робота по виконанню плану заходів стосовно проведення фестивалю, зокрема у напрямі благоустрою населених пунктів району та траси «Чернігів-Сеньківка».

За інформацією начальника відділу у справах сім`ї, молоді та спорту Олександра Чауса вже сформовано склад колони Чернігівського району з відповідним тематичним оформленням, виготовлено та найближчим часом буде розміщено вітальні бігборди та транспаранти на в`їзді до смт Седнева та с. Іванівки.

Впродовж засідання його учасники обговорили питання щодо забезпечення учасників фестивалю транспортними засобами та харчуванням, відповідним медичним обслуговуванням, а також про забезпечення охорони громадського порядку та виконання заходів щодо реагування на можливі надзвичайні ситуації на території розташування делегації Чернігівського району.

Підбиваючи підсумки засідання, заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол наголосив виконавцям плану заходів з підготовки та проведення Міжнародного молодіжного фестивалю «Дружба-2011» на продовженні виконання робіт згідно з встановленими термінами.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ