back

День за днем

18 липня 2011

Сьогодні в малій залі районної ради відбулася нарада за участю заступників голови, начальників управлінь і відділів райдержадміністрації щодо розв`язання соціально-економічних проблем району, яку провів перший заступник голови райдержадміністрації М.М.Ганжа.

На нараді розглядалися питання оздоровлення дітей району, значна увага приділялася оздоровленню дітей соціально незахищеної категорії. Микола Миколайович наголосив на тому, що планові показники по оздоровленню дітей мають бути не лише виконані, а й перевиконані.

Розпочалися жнива. Про те, як в скрутних погодних умовах проходить збирання зернових у районі розповів начальник управління агропромислового розвитку району Шумик М.П.

Також значна увага приділялася підготовці підприємств, установ та організацій району до роботи в осінньо-зимовий період 2011-2012 рр., зокрема йшлося про підготовку навчальних закладів до нового навчального року.

Крім вищезазначених питань на нараді обговорювалося питання благоустрою населених пунктів району, проведення підготовчих робіт щодо належного відзначення Дня Державного Прапора України та 20-ої річниці Незалежності нашої держави тощо.

За результатами наради М.М.Ганжа дав відповідні доручення.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації