back

Зустріч у редакції

07 червня 2011

З нагоди професійного свята – Дня журналіста, в приміщенні редакції районної газети «Наш край» відбувалася зустріч керівництва району з трудовим колективом редакції газети.

Вітаючи журналістів району зі святом, голова райдержадміністрації Микола Кудрик наголосив на вагомому впливі засобів масової інформації на формування громадської думки, підтримці діалогу між владою та громадою, донесенні до мешканців району достовірної та об`єктивної інформації про події, що відбуваються в районі, області та державі в цілому. «Від вашого таланту та об`єктивності залежить оцінка подій населенням, формування громадської думки», - зауважив він.

Керівник району побажав трудовому колективу районної газети добра, здоров`я, родинного благополуччя та успіхів на професійній ниві. Микола Васильович подарував журналістам газети від районної адміністрації та народного депутата М.В.Чечетова диктофон, а жінкам (яких у редакції більшість!) - прекрасні квіти.

Заступник голови районної ради С.І.Куйбіда вручив трудовому колективу редакції районної газети «Наш край» Почесну Грамоту райдержадміністрації та районної ради за самовіддане служіння обраній справі, поповнення літопису рідного краю яскравими сторінками про видатні події, цікавих людей, які щоденною працею вибудовують краще майбутнє своєї держави, та з нагоди професійного свята – Дня журналіста.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації