back

Засідання постійно діючої комісії з питань запобігання насильству в сім`ї

05 квітня 2012

Сьогодні під головуванням заступника голови райдержадміністрації Лідії Гаєвської відбулось засідання постійно діючої комісії з питань запобігання насильству в сім`ї, в роботі якого взяли участь начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, що забезпечують виконання заходів з попередження насилля в сім`ї на території району, директори шкіл, сільські та селищні голови.

У ході засідання були заслухані питання стану виконання Закону України «Про попередження насильства в сім`ї» протягом 2011 року та за І квартал 2012 року, а також про результати проведення профілактичних заходів, спрямованих на виявлення, припинення та запобігання вчинення насильства в сім`ї.

Сільські, селищні голови та директори шкіл ознайомили членів комісії з роботою стосовно попередження насильства в сім`ї, яка здійснюється в населених пунктах району.

З метою профілактики та зменшення випадків насильства в сім`ї структурним підрозділам райдержадміністрації та виконавчим комітетам сільських, селищних рад дані доручення про неухильне та беззаперечне виконання Закону України «Про попередження насильства в сім`ї», відповідних розпоряджень голів обласної та районної державних адміністрацій.


За інформацією відділу у справах сім`ї, молоді та спорту райдержадміністрації