back

Дорогі ветерани! Шановні герої фронту і тилу, жителі району!

06 травня 2011

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 66-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр.

9 Травня є уособленням невгасимої воїнської слави, героїзму, сили духу, ратної праці і вічної скорботи за мільйонами втрачених життів. У цьому святі, як барви на вічному полотні історії, переплелися радість і скорбота, гордість і гіркота, біль і надія.

Назавжди в історію Чернігівського району вписані імена 13 Героїв Радянського Союзу, золотими літерами на Меморіалах Слави викарбувані імена близько 12 тис. наших земляків, які своїм життям і героїчним подвигом відстояли свободу і незалежність нашої держави.

У цей день ми низько схиляємо голови перед пам`яттю загиблих, вклоняємося матерям та всім тим, хто на своїх плечах виніс важкий воєнний тягар, невтомною працею наближаючи величний День Перемоги.

Ми пам`ятаємо свій невідплатний борг перед ними і намагаємося робити все для того, щоб воїни-визволителі, які відійшли у вічність, навіки залишилися у пам`яті людській, а ветерани, які мають щастя уже 66 років жити у мирі та спокої, відчували турботливе ставлення до себе, щоб Україна стала процвітаючою державою, в якій щасливо житимуть наші діти й онуки.

Від усього серця бажаю вам міцного здоров`я, довголіття, бадьорості духу, щастя та добробуту вам, вашим рідним і близьким.

Зі святом Великої Перемоги, дорогі земляки!


Голова Чернігівської

райдержадміністрації

М.В.Кудрик