back

Відбулося розширене засідання Колегії райдержадміністрації

19 травня 2011

Сьогодні в райдержадміністрації відбулося розширене засідання Колегії райдержадміністрації, яке провів голова райдержадміністрації М.В.Кудрк. У засіданні, крім членів Колегії, взяли участь сільські та селищні голови, керівники підприємств, установ та організацій району, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації та районної ради.

На порядок денний засідання було винесено чотири питання.

Про хід виконання Програми соціально-економічного розвитку та бюджету району на 2011 рік (за підсумками І кварталу) доповідали: заступник начальника управління Черниш Л.А., начальник фінансового управління Потапенко Л.І., заступник начальника управління агропромислового розвитку Дешура Г.В., начальник МДПІ Яковенко В.В. та головний архітектор району Дмитрюк О.І.

Заступник начальника управління Держкомзему в Чернігівському районі Суботський І.В. детально зупинився розповів про виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 14.09.2010 року №319 "Про впорядкування земельних відносин".

Про стан погашення підприємствами району заборгованості по внесках на загальнообов`язкове пенсійне страхування протягом І кварталу доповів начальник управління пенсійного фонду України в Чернігівській області, Шелупець О.І.

Про стан підготовки та організації літнього оздоровлення і відпочинку дітей та молоді у 2011 році доповіли начальник відділу у справах сім`ї, молоді та спорту Чаус О.І., начальник відділу освіти Гаєвська Л.О. та головний державний санітарнй лікар району Турчин М.С.

За результатами засідання були прийняті відповідні рішення.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації