back

Про роботу тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплат заробітної плати та інших соціальних виплат

24 травня 2011

Днями в приміщенні Чернігівської районної державної адміністрації відбулося чергове засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

На комісію були запрошені керівники 6 підприємств-боржників.

На засіданні було наголошено на тому, що питання погашення заборгованості з виплати заробітної плати залишається одним з найактуальніших та знаходиться під особливим контролем районної державної адміністрації. Увагу присутніх зверталося на більш результативну співпрацю структурних підрозділів райдержадміністрації з керівниками підприємств-боржників.

Заступник начальника управління економіки Черниш Л.А. повідомила, що заборгованість з виплати заробітної плати в районі зросла в порівнянні з попереднім місяцем поточного року на 109,7 тис.грн., або 44,1% і станом на 01.05.2011 року становить 358,5 тис.грн. Основним боржником є філія «Смолинторф» ДП «Чернігівторф» (керівник – Міронов М.Д.), борг якого складає 313,9 тис.грн., або 87,5 % від загальної суми боргу.

Заступник начальника управління пенсійного фонду Білозуб Н.А. повідомила, що в цілому по району, станом на 01.05.2011 року заборгованість по внесках на загальнообов`язкове державне пенсійне страхування становила 800,9 тис.грн., що на 385,7 тис.грн., або 32,5% менше ніж на 01.01.2011 року.

Перед відповідними структурними підрозділами райдержадміністрації та контролюючими органами поставлено задачі по стабілізації ситуації з заборгованості по виплаті зарплат та наповненню бюджета.


За інформацією управління економіки райдержадміністрації