back

21 вересня в районі відзначили Міжнародний день миру

23 вересня 2011

З цієї нагоди у загальноосвітніх школах району було проведено ряд заходів, спрямованих на духовне згуртування нації, виховання молоді в дусі миру, патріотизму, формування безконфліктної, миролюбної позиції.

Зокрема, у Ладинській школі пройшла година спілкування «21 вересня – Міжнародний День миру», а також конкурс малюнків на асфальті «Мирне дитинство – мирне майбутнє».

У Рудківській, Жавинській, Слобідській ЗОШ І-ІІ ст., Краснянській ЗОШ І-ІІІ ст. проведені бесіди «Роль миротворчого руху в сучасному світі», а школярі Ягіднянської ЗОШ І-ІІ ст. прослухали лекцію «Розбудова миру – розвиток людства».

На засіданні євроклубу «Соняшник» Количівської ЗОШ І-ІІІ ст. розглянуто питання «Роль миротворчого руху у сучасному світі».

Вихованці Хмільницького НВК взяли участь у вікторині «Хай завжди буде мир у нашій рідній Україні» та оформили виставку малюнків «Мир в Україні і в світі очима дітей».

У шкільних бібліотеках з нагоди свята були оформлені книжкові експозиції щодо діяльності миротворчих неурядових організацій в інших країнах світу.


За інформацією відділу освіти райдержадміністрації