back

Відбувся перший тур щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець”

29 квітня 2011

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 19 лютого 2007 року №1152 (зі змінами) «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», розпорядження райдержадміністрації від 18 березня 2011 р. №131 «Про проведення першого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у 2011 році» в районі відбувся перший тур Конкурсу «Кращий державний службовець».

Метою даного конкурсу є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

Задля організації та якісного проведення першого туру створено оргкомітет та затверджено Положення про нього, розроблено план заходів із проведення в райдержадміністрації першого туру Конкурсу, який проводився в чотири етапи. Учасникам Конкурсу, - а заявки на конкурс подали 7 державних службовців структурних підрозділів райдержадміністрації, - були запропоновані для виконання тестові завдання у частині знання Конституції України та законодавства про державну службу, завдання для складання ділового документа, тестові та практичні завдання з володіння персональним комп`ютером та тестові завдання, що стосуються повноважень райдержадміністрації та посадових обов`язків державних службовців.

За результатами оцінювання виконаних робіт оргкомітетом визначено двох переможців: у номінації "Кращий керівник” – Савенко Валентина Володимирівна, завідувач сектором контролю апарату райдержадміністрації, у номінації "Кращий спеціаліст” – Герасимова Надія Анатоліївна, головний спеціаліст відділу у справах сім`ї, молоді та спорту райдержадміністрації, які будуть рекомендовані для участі у другому турі Конкурсу.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації