back

Засідання оргкомітету по організації та проведенню заходів до Дня Перемоги

27 квітня 2011

27 квітня під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації М.М. Ганжі відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі заходів з нагоди 66-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр.

Відкриваючи засідання, Микола Ганжа ознайомив присутніх із заходами, які планується провести в районі до Дня Перемоги. Він наголосив на тому, що День Перемоги – це одне з найзначущих свят для нашого народу, особливо для тих, хто пережив роки страшного лихоліття. Тому всі заходи, присвячені 66-ій річниці Перемоги, як районного рівня, так і на місцях мають пройти на належному рівні.

Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Володимир Буланенко детально зупинився на проведенні районного заходу. Зокрема, він повідомив, що захід пройде 6 травня у великій залі районної ради і складатиметься з урочистої частини та святкового концерту.

Голова Чернігівської районної ради ветеранів Анатолій Гапич ознайомив із контингентом запрошених на захід ветеранів.

Начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Валентина Лугова розповіла про види і розміри матеріальної допомоги, яка з нагоди свята вже надається інвалідам та ветеранам Великої Вітчизняної війни, іншим категоріям населення, які так чи інакше постраждали від війни 1941-1945 рр.

Керівник апарату райдержадміністрації Віктор Бешун уніс пропозицію приєднатися депутатам районної ради, керівників управлінь, підприємств та організацій району до обласної акції ««Привітай ветерана зі святом Перемоги!», оскільки більшість ветеранів – люди похилого віку і взяти участь у районному заході та й ,навіть, заходах, що проводитимуться на місцях фізично не мають можливості, тому «наше завдання – допомогти і підтримати усіх ветеранів Великої Вітчизняної війни, особливо учасників бойових дій».

Звертаючись до керівників районної лікарні та районного відділу УМВС у Чернігівській області, Микола Миколайович Ганжа підкреслив, що урочистості, традиційні зустрічі з ветеранами, мітинги-реквієми пройдуть 7-9 травня в усіх територіальних громадах району, тому їх завдання – забезпечити правопорядок та обов`язкове перебування медпрацівника на місцях проведення масових заходів.

За результатами засідання надані доручення відповідним службам, відділам та управлінням райдержадміністрації.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації