back

За здоровий спосіб життя

26 квітня 2011

На сьогоднішній день існують проблеми пов`язані з проявами негативних явищ в дитячому та молодіжному середовищі: вживання наркотичних речовин, алкоголю та тютюнопаління, ранні статеві стосунки, соціально-небезпечні хвороб. Спеціалісти Чернігівського районного центру соціальних служб для сім`ї дітей та молоді намагаються прищепити дітям та молоді навички безпечної поведінки, що виражається у відповідному ставленні до свого життя.

В зв`язку з цим спеціалісти Центру регулярно проводять заходи, спрямовані до заохочення молоді вести здоровий спосіб життя, що реалізуються через спеціалізоване формування Мобільний консультаційний пункт соціальної роботи.

21 квітня відбувся спільний виїзд до сс. Боровики, Дніпровське, Мньов начальника відділу соціальної роботи Чернігівського районного центру СССДМ Кудлай З.В., проведена бесіда на тему: « Наркоманія – соціальна хвороба людства» та залучали до проведення інформаційно – профілактичного заходу: практичного психолога, директора центру соціально-психологічної адаптації «Алекс»  Олексієнка В.М. яким проведено тренінг на тему : "За здоровий спосіб життя".

Піднімалися найактуальніші питання молоді: про наслідки вживання наркотиків, культуру спілкування з однолітками, наслідки раннього статевого життя, негативні звички, ведення здорового способу життя. Захід охопив учнів 8-11 класів в кількості 54 особи.


За інформацією центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді