back

1 червня - Міжнародний День захисту дітей

01 червня 2011

Сьогодні у великому залі районної ради відбулася зустріч голови райдержадміністрації Миколи Кудрика та голови районної ради Михайла Литвина з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківської опіки та піклування, Чернігівського району, приурочена Міжнародному Дню захисту дітей.

Слова вдячності всім, хто вкладає свою душу і розум у дітей, висловив під час вітального слова голова райдержадміністрації Микола Кудрик. Він наголосив, що «об`єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри».

З найщирішими побажаннями керівники району та голова Чернігівської місії Євангельських Християн-баптистів «Милосердя та духовне відродження» Петро Бевз вручили 103 діткам подарунки, а святкового настрою додали виступи юних артистів.

За підтримки народного депутата України Михайла Чечетова діти-сироти та діти, позбавлені батьківської опіки та піклування, Чернігівського район після урочистостей мали змогу побувати в міському парку відпочинку, покататися на каруселях, поласувати морозивом та переглянути в кінотеатрі ім. Щорса мультфільм. Також для всіх діток влаштовано святковий обід.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації