back

Виїзний день-приймальня облдержадміністрації в Чернігівському районі

21 квітня 2011

20 квітня в Чернігівському районі проходив виїзний день-приймальня облдержадміністрації, керівництво якої поставило за мету налагодити діалог між владою і людьми, вивчити їх життєві потреби, надати допомогу у вирішенні щоденних проблем.

Начальники структурних підрозділів області, управлінь та організацій провели в районі прийом громадян з особистих питань, вивчили ситуацію, проблемні питання населених пунктів, відвідали підприємства, установи та організації району.

У рамках виїзного дня-приймальні голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко відвідав Центральну районну лікарню, де вручив ключі від автомобілю Nexia-Daewoo завідувачу відділенням сімейної медицини поліклініки райлікарні Оксані Логвінчук та ключі від ГАЗ 24-10 – головному лікарю Киїнської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини Владиславу Тугучову. Паспорти на велосипеди від керівника області отримали завідуючі фельдшерсько-акушерськими пунктами, а саме: Киселівський ФАП – Петро Хижняк; Халявинський ФАП – Наталія Трухан; Пісківський ФП – Лілія Шкурко; Боромиківський ФП – Буряк Людмила; Терехівський ФП – Заворотна Ганна; Смолинський ФП – Світлана Попружна.

Також голова облдержадміністрації оглянув відремонтований харчоблок, кабінет ультразвукової діагностики, стоматологічні кабінети, операційну в хірургічному відділенні та вручив старшій медсестрі Наталії Райській паспорт на нову сучасну сухожарову шафу для операційного блоку.

Упродовж години жителі Чернігівського району мали змогу звертатися до голови облдержадміністрації Володимира Хоменка з особистих проблемних питань. Усім, хто звернувся особисто, він пообіцяв сприяння у вирішенні порушених питань. Це і допомога багатодітній матері, і забезпечення санаторно-курортним лікуванням ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС, і придбання слухового апарату, та інші.

Завершився виїзний день зборами активу Чернігівського району. Звертаючись до присутніх голова райдержадміністрації Микола Кудрик наголосив, що завдяки тісній співпраці з органами місцевого самоврядування, підприємствами, організаціями та установами районна державна адміністрація забезпечила керовану економічну та суспільно-політичну ситуацію в районі.

За підсумками 2010 року за результатами комплексної оцінки на основі виконання Програми соціально-економічного розвитку, Чернігівській район за усіма сферами діяльності торік посів 7 місце серед районів області, піднявшись у порівнянні з 2009 роком на 14 сходинок.

Підводячи підсумки проведеного дня в Чернігівському районі, очільник області Володимир Хоменко зауважив, що з метою досягнення визначених пріоритетів соціально-економічного розвитку, впровадження в життя положень Програми економічних реформ Президента України, необхідно консолідувати зусилля органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, господарюючих суб’єктів і зосередитися на усуненні стримуючих розвиток чинників та використанні у повному обсязі існуючих резервів. В економічній сфері це стосується, перш за все, створення привабливого інвестиційного середовища, диверсифікації господарського комплексу зі створенням нових робочих місць з гідною оплатою праці, збільшення надходжень до бюджетів усіх рівнів. Також Володимир Хоменко привітав усіх присутніх з наступаючими Великодніми святами та побажав усього найкращого.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ


Фото: газета «Наш край»