back

Нарада головних бухгалтерів бюджетних установ Чернігівського району

13 липня 2011

Днями в Чернігівській районній державній адміністрації відбулася нарада з питань підготовки до планової перевірки обласного контрольно-ревізійного управління установ Чернігівського району у жовтні – листопаді 2011 року.

На нараду, яку проводив заступник голови районної державної адміністрації Анатолій Кругол, було запрошено керівників та головних бухгалтерів бюджетних установ Чернігівського району.

Начальник фінансового управління Лариса Потапенко сформулювала основні завдання щодо забезпечення належного рівня фінансово – бюджетної дисципліни в бюджетних установах району.

Питання про типові порушення бухгалтерського обліку та бюджетного законодавства в бюджетних установах району та області обговорювалося заступником начальника контрольно-ревізійного управління Наталією Мольченко.

Людмила Попова, начальник відділу фінансово-господарського забезпечення – головний бухгалтер райдержадміністрації окреслила основні завдання щодо оптимізації бухгалтерського обліку та звітності, наголосила на відповідальності, яка наступає відповідно чинного законодавства внаслідок виявлених порушень.

У заключному слові Потапенко Л.І. звернула увагу всіх керівників та бухгалтерів бюджетних установ на необхідність вжиття заходів щодо безумовного виконання ст. 26 Бюджетного кодексу України щодо організації ефективної системи внутрішнього фінансового контролю на всіх стадіях бюджетного процесу та забезпечення контролю щодо здійснення видатків на утримання установ та закладів в межах асигнувань, передбачених кошторисами та помісячними розписами асигнувань, недопущення взяття зобов`язань понад кошторисні призначення.


За інформацією фінансового управління райдержадміністрації