back

Працювати завжди приємно

19 квітня 2011

16 квітня працівники райдержадміністрації та районної ради взяли участь у загальному суботнику, який проходив в усіх населених пунктах району. До прибирання території Пакульської територіальної громади долучився голова райдержадміністрації М.В.Кудрик, його заступники.

Як зазначив Микола Кудрик: «Ми приділяємо значну увагу питанню благоустрою, поліпшенню естетичного та санітарного стану територій нашого району, а суботник є підсумком благоустрою, що тривав у районі ще з лютого».

За цей час жителі населених пунктів району наводили порядок на кладовищах, біля пам`ятників історії та культури, біля поховань загиблих у роки Великої Вітчизняної війни воїнів, власних будівель, упорядковували території установ та організацій, які знаходяться на території сіл та селищ. Крім того, за участю жителів району, які перебувають на обліку у районному центрі зайнятості як безробітні, було проведено прибирання територій за межами населених пунктів: вирубано поросль, прибрано узбіччя доріг.

Керівник району переконаний, що чистота у населених пунктах району не можлива без участі жителів району. «Я сподіваюся, що після загального суботника територія району якнайдовше залишиться чистою і упорядкованою», - сказав М.В.Кудрик.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації