back

Про Національний конкурс «Благодійник року — 2011»

17 травня 2011

29 березня 2011 року стартував 5-ий ювілейний Національний конкурс «Благодійник року». Його основна мета — розвивати і популяризувати благодійництво в Україні шляхом публічного визнання та відзначення найефективніших доброчинних ініціатив. Організатори цьогорічного конкурсу — ВБФ «Дитячий світ», МБФ «Україна 3000», Центр філантропії, ВБО «Асоціація благодійників України», ІА «Громадський простір» та Інститут професійного фандрайзингу.

Цього року переможці будуть визначені в 14 номінаціях, серед представників великого, середнього та малого бізнесу, фізичних осіб, благодійних фондів, ініціативних груп тощо. Відкритість та прозорість проведення конкурсу забезпечує Наглядова рада, до складу якої увійшли Марія Бурмака, народна артистка України, Голова Наглядової ради; Іван Малкович, поет, письменник, директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА»; Оксана Забужко, письменниця; Стела Захарова, олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики; Богдан Бенюк, народний артист України, актор Київського академічного драматичного театру ім. І. Франка; Маргарита Січкар (Ващук), підприємець і громадський діяч; Сергій Фоменко, лідер-вокаліст гурту «Мандри». Урочиста церемонія нагородження переможців традиційно приурочена до Дня Благодійника, який відзначається в Україні у другу неділю грудня. Докладнішу інформацію про конкурс та умови участі можна отримати на сайті www.blagodijnyk.org.ua або за тел.: (044) 229-46-62.


Усіх бажаючих взяти участь у Національному конкурс «Благодійник року — 2011» за додатковою інформацією можна звертатися у відділі з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації (к. 212).


Прийом заявок триватиме до 30 жовтня 2011 року.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації