back

Турбота про дітей – перш за все

30 серпня 2011

Сьогодні в райдержадміністрації на передодні Дня знань відбулася зустріч голови райдержадміністрації М.В.Кудрика та голови районної ради М.Б.Литвина з дітьми- сиротами та дітьми, позбавленими батьківської опіки та піклування. Особисто привітати дітей соціально незахищеної категорії Чернігівського району приїхав народний депутат України М.В.Чечетов. У заході також взяли участь заступники голови райдержадміністрації, депутати районної ради, керівники навчальних закладів, сільські та селищні голови, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації.

«Для держави турбота про дітей – перш за все», - зазначив у своєму вітальному слові Михайло Чечетов. Він наголосив на тому, що держава «бачить всіх і кожного, і турбується про всіх і про кожного», а особливо про дітей соціально незахищеної категорії. Народний депутат України побажав дітям та їх опікунам здоров`я, щастя, «а ми зі свого боку будемо робити так, щоб ви почували себе тепло і зручно і в школі, і вдома», - наголосив Михайло Васильович.

«Діти-сироти, діти, позбавлені батьківської опіки і піклування, не повинні відчувати себе обділеними, - зауважив голова Чернігівської районної державної адміністрації Микола Кудрик. – Відсутність родинного піклування – не привід залишатись на узбіччі життя. Сьогоднішня зустріч – це намагання підтримати саме цю категорію дітей». Зі словами вдячності керівник району звернувся до опікунів та вчителів. «Велике вам спасибі за теплі слова і ласку, за щире серце, наповнене любов`ю. Дякую, що ви піклуєтесь про дітей, допомагаєте і сприяєте у їх перших починаннях і спробах! Дай Бог Вам здоров`я і наснаги ще на довгії - довгії роки!», - сказав Микола Кудрик.

На передодні Дня знань М.В.Кудрик привітав діток зі святом, побажав здоров`я, гарного настрою, успіхів у здобутті знань, «адже нашій незалежній Україні необхідні молоді, енергійні, освічені люди».

Народний депутат України М.В.Чечетов, керівники району та депутати районної ради В.Д.Хорошковський та О.А.Голубов подарували на передодні нового навчального року 82 діткам соціально незахищеної категорії спортивні костюми.

По завершенню офіційної частини дітки за сприяння керівництва району, народного депутата України М.В.Чечетова, депутатів районної ради відвідали розважальний комплекс «Базис. Детская страна Мадагаскар», де їх розважали клоуни. Також діти мали змогу пограти в боулінг та поласувати солодощами.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, з`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації