back

Візит волонтерів Корпусу Миру США до Чернігівського району

31 березня 2011

Сьогодні в райдержадміністрації відбулася зустріч працівників відділу освіти та центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді райдержадміністрації, директорів та педагогів-організаторів загальноосвітніх шкіл району, представників учнівського самоврядування в Чернігівському районі з волонтерами Корпусу Миру США, які працюватимуть за проектом «Молодіжний розвиток» у навчальних закладах Чернігівського району, а саме: Количівській, Іванівській, Киїнській, Ст.Білоуській та Рад.Слобідській школах.

Начальник відділу освіти Лідія Гаєвська, яка вела зустріч, розповіла гостям про мережу закладів освіти району, основні напрямки роботи в галузі освіти, про здобутки учнів навчальних закладів, а також про проблеми, які доводиться вирішувати як керівникам навчальних закладів, так і райдержадміністрації.

Координатор волонтерів Вікторія Ткаченко зазначила, що основною метою візиту волонтерів Корпусу Миру США до Чернігівського району є реалізація проекту «Молодіжний розвиток». Протягом трьох місяців 16 волонтерів працюватимуть у школах району: викладатимуть основи безпеки життєдіяльності, допомагатимуть учителям англійської мови в удосконаленні мовленнєвих навиків учнів, проводитимуть гурткову роботу, тренінги і т.п.

Перед гостями також виступила директор Рад.Слобідської ЗОШ Наталія Александрова, директор центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді райдержадміністрації Алла Кот, учні шкіл району та волонтери.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації