back

Час нових героїв

07 квітня 2011

Під такою назвою 6 квітня в смт М.-Коцюбинське з нагоди Дня призовника відбувся рекламно-агітаційний захід, організований та проведений за сприяння військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України для призовної молоді. У заходах взяли участь голова райдержадміністрації Микола Кудрик, голова районної ради Михайло Литвин, військовий комісар Чернігівського об`єднаного міського військового комісаріату полковник Володимир Кравчук, голова Чернігівської районної організації ветеранів генерал-майор запасу Анатолій Гапич.

Звертаючись до присутніх Микола Кудрик зазначив: «На сьогодні призов до армії – необхідна умова підтримки боєздатності Збройних Сил як головного інструменту держави в протидії зовнішнім погрозам суверенітету і незалежності». Керівник району переконаний, що, правильно зорієнтувавшись на життєвому шляху і поповнивши лави збройних сил, українські юнаки на гідному рівні будуть служити українському народові, стануть справжніми захисниками своїх матерів, сестер, коханих дівчат, рідного краю, «на вас, майбутніх захисників Вітчизни, ми покладаємо свою надію».

Перед учасниками заходу виступив земляк коцюбинців Анатолій Левченко, юнак, який проходить строкову службу водієм 30-го окремого лінійно-вузлового полку зв`язку, що дислокується у м. Чернігові. Військовий комісар Чернігівського об`єднаного міського військового комісаріату полковник Володимир Кравчук нагородив батьків хлопця Подякою Чернігівського об`єднаного міського військового комісаріату за виховання сина.

Під час заходу майбутні солдати української армії та їх батьки ознайомилися з такими поняттями, як: Збройні Сили України та служіння своїй Батьківщині з почуттями патріотизму, гідності та відданості. Ведучі заходу звернули увагу присутніх і на історію українського війська, його бойові традиції. Також віддали честь ветеранам Великої Вітчизняної війни та вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих в боях за Перемогу. Кращі учні М.-Коцюбинської гімназії Марія Кравченко та Євген Портний поклали квіти до Меморіалу загиблих воїнів у роки Великої вітчизняної війни.

Учасники заходи мали змогу подивитися концерт у виконанні артистів центру Сухопутних військ Збройних Сил України та виступи балету «МОДЕРН».


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації