back

Володимир Хоменко ознайомився з ходом будівництва Седнівського навчально-виховного комплексу . ФОТО

06 квітня 2011

5 квітня в Чернігівському районі з робочим візитом перебував голова облдержадміністрації Володимир Хоменко, під час якого він ознайомився з ходом будівництва навчально-виховного комплексу у Седневі.

Оскільки Седнівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, де навчаються діти середньої та старшої ланок, розташована в історичній будівлі – садибі Лизогубів, якій уже понад 300 років, постало питання будівництва у селищі нового навчального закладу. Будівельні роботи нової школи було розпочато ще в 2007 році, та у зв`язку з відсутністю фінансування у 2009 році вони призупинилися.. І лише після виборів Президента України у 2010 році за сприяння народного депутата України М.В.Чечетова будівельні роботи було відновлено. Відкриття Седнівського навчально-виховного комплексу, участь у якому має взяти Президент України В.Ф.Янукович, заплановане на 1 вересня 2012 року.

На будівельному майданчику разом з керівником області був його заступник В.М.Тканко, голова райдержадміністрації М.В.Кудрик, заступник голови райдержадміністрації А.Т.Горбань, начальник управління освіти та науки облдержадміністрації А.А.Заліський, начальник відділу освіти райдержадміністрації Л.О.Гаєвська, директор Седнівської ЗОШ В.М. Іванов, Седнівський селищний голова О.І.Маринів.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ