back

Керівництво району привітало працівників культури та аматорів народного мистецтва

23 березня 2011

22 березня в малій залі районної ради відбулася урочиста зустріч голови райдержадміністрації М.В.Кудрика та голови районної ради М.Б.Литвина з працівниками культури та аматорами народної творчості району, приурочена Всеукраїнському дню працівників культури та аматорів народного мистецтва.

Звертаючись до присутніх, Микола Кудрик наголосив на важливості духовного та культурного виховання населення району, безпосередню участь у якому відіграють працівники шкіл мистецтв, клубних та бібліотечних закладів. «Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідний район, нашу державу, примножуєте їх успіхи і досягнення. Завдяки вашому таланту, праці та енергії звучать музика і вірші, проводяться виставки, свята і фестивалі, відновлюються пам`ятники історії та культури», - підкреслив керівник району, який свого часу понад 20 років очолював відділ культури Чернігівського району. Особливі слова вдячності Микола Васильович висловив учасникам художньої самодіяльності району, у яких «пісні і музика - у серці і в душі».

Він побажав усім здійснення життєвих планів, радості, творчого натхнення і життєвих перемог.

Зі словами вітання до працівників культури та аматорів народного мистецтва району звернулися і голова районної ради М.Б.Литвин, та начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації В.Є.Буланенко.

За багаторічну сумлінну працю в системі культурного обслуговування населення та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва голова райдержадміністрації Микола Кудрик та голова районної ради Михайло Литвин вручили Почесні Грамоти та Подяки управління культури і туризму облдержадміністрації та райдержадміністрації і районної ради кращим працівникам культури та учасникам художньої самодіяльності району.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`яз ків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації