back

У Чернігівському районі обрано голову районної ради ветеранів

15 вересня 2011

Сьогодні в малій залі райдержадміністрації відбулася звітно-виборча конференція районної організації ветеранів, участь у якій взяли голови первинних ветеранських організацій, представники сільських та селищних рад району, управлінь та відділів райдержадміністрації. У роботі конференції також взяв участь голова обласної ради ветеранів А.І.Москаленко, відповідальний секретар обласної ради ветеранів М.П.Бочок та керівник апарату райдержадміністрації В.П.Бешун.

Учасники заходу заслухали звіт голови Чернігівської районної ради ветеранів А.В.Гапича про проведену роботу.

Потім шляхом проведення відкритого голосуванням головою районної ради ветеранів одноголосно було обрано Анатолія Васильовича Гапича.

Учасники звітно-виборчої конференції районної організації ветеранів також обговорили план роботи районної ради ветеранів до кінця поточного року, зокрема, щодо відзначення в районі 68-ої річниці визволення Чернігівщини від німецько-фашистських загарбників та 70-ої річниці початку партизанського руху, визволення України від німецько-фашистських загарбників. Йшлося і про участь ветеранів населених пунктів району у зустрічах, круглих столах, уроках мужності у навчальних закладах з метою патріотичного виховання підростаючого покоління та збереження історичної пам`яті про одну з найтрагічніших сторінок у житті нашого народу.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації