back

Відбулися урочисті збори з нагоди Дня землеупорядника

12 березня 2011

Сьогодні в малому залі районної ради відбулися урочисті збори з нагоди Дня землеупорядника, які провів голова райдержадміністрації М.В.Кудрик.

У своєму вітальному слові Микола Кудрик наголосив на тому, що в Україні професія землевпорядника завжди користувалася повагою, оскільки вона присвячена найціннішому скарбу – землі держави.

«Робота спеціалістів землевпорядної служби району дуже відповідальна, потребує добрих фахових знань і практичних навиків, оскільки саме ви дбаєте про законне розмежування земель, здійснюєте контроль за реалізацією конституційних прав власності на землю територіальних громад», - зауважив керівник району.

До вітального виступу голови райдержадміністрації приєднався і голова районної ради Михайло Литвин. Він подякував присутнім за нелегку працю і побажав нових успіхів, наснаги та послідовності у подальшому реформуванні земельних відносин.

Микола Кудрик та Михайло Литвин за сумлінну працю та з нагоди свята – Дня землевпорядника вручили Почесну грамоту райдержадміністрації та районної ради Сич Аллі Анатоліївні – провідному спеціалісту відділу державного земельного кадастру управління Держкомзему у Чернігівському районі, та Подяки райдержадміністрації та районної ради Городному Юрію Миколайовичу – директору приватного підприємства «Чернігів ГЕО», ТА Строгій Світлані Іванівні – спеціалісту ІІ категорії - землевпоряднику Новобілоуської сільської ради.


Відділ з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації