back

Загальні збори в Пакулі

12 березня 2011

11 березня за участю голови райдержадміністрації Миколи Кудрика відбулися загальні збори представників Пакульської територіальної громади за підсумками соціально-економічного розвитку територій за 2010 рік та завдання на 2011 рік.

Збори відкрила сільський голова Лариса Ковальчук, яка проаналізувала комплекс виконаних завдань і обов`язків за 2010 рік.

Перед громадою також виступив голова районної державної адміністрації Микола Кудрик, який охарактеризував соціально-економічне становище району, звернув увагу на вирішення проблем територіальної громади.

Значна увага приділялась питанню газифікації населеного пункту. На сьогоднішній день виготовлена технічна документація, створено кооператив, який займається підготовчими роботами. Загалом для прокладення підвідного газопроводу від Дніпровського до Пакуля потрібно залучити коштів в сумі 1 млн. 900 тис. грн.

Також на зборах жителі громади піднімали питання щодо транспортного сполучення хуторів Пакульської сільської ради, транспортного забезпечення під час проведення ремонтних робіт на автотрасі державного значення Чернігів – Пакуль – КПП «Славутич» - Чорнобиль та різноманітні земельні питання.

Усього в загальних зборах взяли участь близько 100 чоловік.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ